portal Osijek031.com   |   Forum 031 • Galerija 031 • Chat 031 • Oglasi 031
mornar na turističkom brodu

« Prethodni

Sljedeći »

mornar na turističkom brodu

Opis:

Dragi kandidati
Aria d.o.o. manja firma sa sjedištem u Krilu Jesenice, otvara i nudi radno mjesto mornara na velikom i moderno uređenom turističkom brodu.
U ovoj firmi nudi se mogućnost i postoji težnja ka zadovoljenju vaših potreba i ciljeva kao zaposlenika i naših kao poslodavca, kroz uvažavajući međusobni radni odnos(zadovoljstvo i moral zaposlenih od izrazitog su značaja za funkcioniranje bilo koje grupe). Sklad tj. Harmoniju zajedničkih ciljeva garantira integritet firme, a nastoji se ostvariti i održati uvjetima koji se pružaju.
Radno mjesto mornara podrazumijeva zagarantiranih minimalno 6 mjeseci rada, koji naravno ako se ne ispune uzimamo neponištivu obvezu isplate svih šest mjeseci, uz jednostavan prikaz ovog dokumenta. Usprkos činjenici da je posao primarno sezonski, postoji mogućnost stalnog zaposlenja, ako se kroz sezonski rad uspije postignuti obostrano zadovoljstvo tj. spomenuta harmonija ciljeva. Nadalje u želji postizanja trajnog zadovoljstva naših zaposlenih nudimo besplatan smještaj i hranu. U Ariji d.o.o. smo svjesni važnosti smještaja i hrane stoga radimo korak više i u tom pogledu. Hrana i smještaj kod nas podrazumijevaju da osiguramo našim zaposlenima mogućnost uštede cijelog iznosa mjesečne plače, na način da zaposleni ne mora izdvajati vlastiti novac za hranu, smještaj, režije i ostale kućne potrepštine (odnosi se i na mogućnost trajnog zaposlenja). Osigurani su dijeljena ili vlastita brodska soba (ima ukupno 10 soba od kojih su 2 za dvije osobe, 8 je za jednu osobu), troškovi struje i vode idu na račun firme, svakom zaposleniku na potpuno slobodnom raspolaganju je brodska sprema iz koje se bez opravdavanja može uzeti bilo koje potrebito sredstvo(čarli, domestos, spužvice za pranje, WC papir, šampon za ruke, ubrusi, krpe, arf, kese za smeće i brojne druge potrepštine). Hrana je osigurana tako da je dostupna kroz cijeli dan, no poželjno je da se poštuju sati ručkova ili večera. Pića ima dovoljno počevši od vode do raznih gaziranih i negaziranih sokova. Alkohol nije poželjan, ali nije ni zabranjen (razumna količina i mjesto) u tom pogledu se treba prilagoditi kapetanu. Početna plača iznosi 7600,00kn pa na dalje, u plači nije navedena napojnica gosta, ali je uključena. Plača je ovisna o iskustvu i kompetencijama onoga koji se prijavljuje za posao, na temelju čega može rasti. Minimalna plača od 7600,00kn ima tendenciju da raste na godišnjoj bazi u skladu sa prikupljenim iskustvom i uočenim radom.
Posao mornara na turističkom brodu je dinamičan, fleksibilan i raznovrstan, te podrazumijeva održavanje čistoće i funkcionalnosti raznih djelova na brodu na visokom nivou, uz vještine priveza broda(ne brini ako ne znaš, brzo naučiš). Iskustvo je poželjno, ali nije nužno, jer u Ariji mi shvaćamo da svatko mora nekako započeti i skupiti potrebno iskustvo i upravo zato od strane Kapetana i cijelog našeg tima možete očekivati kooperativnost i upoznavanje sa obvezama koje pripadaju vašem radnom mjestu, te prikladnim načinom ponašanja, rada i odnošenja. Od mornara se očekuje da bude komunikativan, na vrijeme, čist, spreman na izazove i timski rad. Potrebno je poznavanje engleskog jezika do razine na kojoj se može odvijati standardni neobvezni kratki razgovor, izvrsno poznavanje engleskog i ostalih jezika posebno njemačkog je veliki plus za radno mjesto. Detaljniji opis obveza i dužnosti obuhvaćenih radom, te sve ostale informacije i odgovore na upite koje imati dobit čete na razgovoru za posao pozivom na 091 234 5334 – Marin. (pozivi se primaju od 18h-21h)
Područje plovidbe: sjeverni Jadran, veči dio Primorsko-goranske županije i manji dio Zadarske (Rijeka, Cres, Mali Lošinj, Pag, Rab, Krk, Zadar, Dugi otok, Ilovik...)
Početak rada: krajem travnja (očekivano je 20.04.2020) do kraja listopada. Ovisno o bookingu.

Dodatne informacije

Podaci o oglašivaču:

Oglašivač: duje tomas (0 / # 0) Ocijeni oglašivača: duje tomas
Pošalji e-mail poruku Oglašavaču Pošalji e-mail poruku oglašivaču


ID oglasa: 46208
Pregledano:254
Traje do: 09.06.2020. (još 11 dana)
Dodan: 10.02.2020.
Trenutna ocjena (0.00 nakon 0 glasova) Ocijeni oglas!
Još oglasa u ovoj kategoriji Ostali Oglasi ovog oglašivača Pošalji e-mail poruku oglašivaču Preporuči Prijatelju Tiskaj
Traži
   
Ukupno 11196 korisnik(a) i 198 oglas(a). Oglasi pročitani 56454 puta.