portal Osijek031.com   |   Forum 031 • Galerija 031 • Chat 031 • Oglasi 031
Poduka klavira

« Prethodni

Sljedeći »

Poduka klavira

Opis:

Klavirski studio FORTISSIMO u Osijeku nudi poduku klavira svima, bez obzira na njihovo muzičko predznanje i dob. Afirmirani umjetnici i iskusni mentori u vrhunskim uvjetima pružaju poduku, motivaciju za sviranje i napredak te pomoć u vježbanju ili pripreme za natjecanja ambicioznim učenicima. Podupiremo i sviranje klavira kao hobi imajući u vidu višestruku dobrobit aktivnog učenja sviranja instrumenta: potiče se razvoj koncentracije, fine motorike i aktivnosti obiju polutki mozga. Osim toga, sviranje klavira donosi nove spoznaje o glazbenoj umjetnosti te raznim skladateljima i njihovim djelima. Kao i svako aktivno bavljenje umjetnošću, sviranje oplemenjuje i obogaćuje te omogućuje izražavanje emocija.

Cilj poduke klavirskog studija FORTISSIMO je omogućiti stalan napredak te stjecanje trajnog znanja iz sviranja klavira na svim razinama, od početne do napredne, kao i omogućiti upoznavanje s klavirskom literaturom i tehnikama sviranja te načinima vježbanja. Osnove teorije glazbe se u prvoj i drugoj godini učenja predaju unutar istoga sata. Poduka klavira je individualna.

Klavirski studio FORTISSIMO također nudi pomoć u vježbanju i pripremama i budućim profesionalnim pijanistima, bez obzira na trenutnu razinu znanja i vještina. Moguća je i intenzivna priprema za natjecanja, ispite ili nastupe.

Ciljevi se za svakog učenika dogovaraju i kreiraju individualno na prvoj besplatnoj konzultaciji, a izbor literature mentori određuju prema učenikovim sposobnostima i afinitetima, pedagoškim potrebama i dogovorenim ciljevima.

Za optimalan napredak presudna je motiviranost polaznika dok su za najučinkovitiju moguću poduku zaduženi dokazani mentori s bogatim iskustvom u radu sa svim uzrastima. Klavirski studio FORTISSIMO je ponosan da svojim polaznicima može omogućiti poduku na uvijek ugođenom i reguliranom izvrsnom klaviru marke KAWAI smatrajući to jednim od osnovnih preduvjeta za pravilan razvoj klavirske tehnike i slušne predodžbe.

S obzirom na bogato iskustvo i uspješnu suradnju s velikim brojem pjevača, gudača i puhača, Klavirski studio FORTISSIMO nudi i umjetničku suradnju svim solistima ili ansamblima za potrebe proba, koncerata, snimanja ili natjecanja. Svi uvjeti se dogovaraju ovisno o Vašim potrebama i našim slobodnim terminima.

Svakako posjetite našu web stranicu i obratite nam se s povjerenjem!

ključne riječi: poduka, instrukcije, tečaj, klavir, glasovir

Dodatne informacije

Oglas vrijedi za područje samo Osijek i okolica

Podaci o oglašivaču:

Oglašivač: ks-ff (0 / # 0) Ocijeni oglašivača: ks-ff
Pošalji e-mail poruku Oglašavaču klavirski.studio.ff@gmail.com
ID oglasa: 46045
Pregledano:3518
Traje do: 02.11.2022. (još 75 dana)
Dodan: 17.01.2020.
Trenutna ocjena (0.00 nakon 0 glasova) Ocijeni oglas!
Još oglasa u ovoj kategoriji Ostali Oglasi ovog oglašivača Pošalji e-mail poruku oglašivaču Preporuči Prijatelju Tiskaj
Traži
   
Ukupno 11423 korisnik(a) i 361 oglas(a). Oglasi pročitani 117849 puta.